krullen knippen in enschede @

Ruthless. professional hairstudio

Krullen knippen in Enschede @ Ruthless. Professional Hairstudio

Heb je krullend haar, maar ben je nog nooit echt overtuigd door je kapper? Loop dan eens binnen bij Ruthless Kappers in Enschede en laat je verassen door onze unieke ontwikkelde “krullen methode”. De Topstylisten van Ruthless Kappers kijken naar de structuur en krultekening zodat de juiste techniek wordt toegepast. Geen krul is namelijk dezelfde! In combinatie met de juiste producten en tools, kun jij ook de perfect krul creëren.

Wij hebben in de loop der jaren een award winning techniek ontwikkeld waardoor onze klanten na elke behandeling tevreden en overdonderd de deur uit lopen.

Vaak horen wij van onze klanten dat ze ontzettend lang op zoek zijn geweest naar een salon die hun haar knipt naar wens. Eenmaal bij ons geweest krijgen we ontzettend vaak lovende reviews en het advies om onze techniek nog meer te promoten, dat zegt natuurlijk wel iets.

De vraag van klanten hoe wij krullen knippen ; droog of nat, voor of na het föhnen. Laat ons ten eerste zeggen dat het zeer belangrijk is hoe en waar de krul afgeknipt gaat worden om zo de valling van het haar te optimaliseren, daarom knippen wij krullend haar ten alle tijden op de valling van je eigen haar. Hierdoor kunt je thuis altijd met een gerust hart zelf met uw krullen aan de slag.

We zien je graag voor Krullen knippen in Enschede @ Ruthless. Professional Hairstudio!