Sinds 15 jaar dé kleurspecialist in Enschede

Toe aan een kleurtje ?

RUTHLESS. Kleurspecialist

De stylisten bij Ruthless kappers in Enschede hebben allemaal in de loop der jaren een specialisatie ontwikkeld. Naast de fundamentale kennis op het gebied van knippen, kleuren en stylen hebben ze allemaal een eigen stijl ontwikkeld. Hun inspiratie halen ze uit de fashion industrie, social media, zangers en straattrends.

De kleurtrends zijn seizoensgevoelig, en mede daarom zijn onze kleurspecialisten continue op pad om de juiste kleurtrends in de kapsalon in Enschede toe te passen. Onze kleurspecialisten hebben een intensieve en creatieve opleiding gevolgd om zichzelf uiteindelijk kleurspecialist te mogen noemen. Hierdoor kunnen zij je ten alle tijden van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte stellen.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Kom dan eens langs in onze kapsalon in Enschede aan de Heurne voor een vrijblijvend advies van een van onze kleurspecialisten.

ruthless. dé kleurspecialist in

Balayage

Balayage is een kleurtechniek die met freehand strokes ofwel uit de losse hand in het haar wordt gezet. Deze trend is ontstaan tijdens de crisis periode toen de tussentijdse onderhoud van de kleur langer werd uitgesteld. Zo ontstond er een contrast tussen de gekleurde delen in de lengtepunten en de aanzet. Tegenwoordig wordt dit effect nagebootst met kleuren die mooi overlopen voor een natuurlijk look en feel.

Wat is Balayage nu precies ?

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.

De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

 Olaplex en Fiberplex

Olaplex en Fiberplex zijn sinds 2015 niet meer weg te denken. Deze producten waarborgen de conditie van het haar tijdens de blondering en kleuring. Je kunt het vergelijken met zonnebaden met of zonder zonnebrand creme. De filters zorgen ervoor dat je niet verbrand. Zo werkt het ook met Olaplex en Fiberplex. Geen haarbreuk meer door de beschermende filters. In de meeste gevallen verbetert de haarconditie zelfs door de herstellende werking en de reconstructie van de haarbruggen.